Visislim - produse naturiste pentru slabit


Cantareata Dana Bisinicu a slabit 21 de kg si recomanda Visislim (Light, Line si Fitness)

Visislim este probabil cea mai cunoscuta gama de produse naturiste de slabit a momentului.
Vezi cum si cat slabesti cu produsele din gama Visislim! (Visislim Light, Visislim Line, Visislim Fitness)


Produse de slabit Visislim

In gama Visislim intra urmatoarele produse naturiste de slabit:
  • Visislim Light - scade pofta de mancare, intervine eficient in reducerea stratului de grasime corporala (arderea grasimilor) si sustine mentinerea masei musculare in timpul procesului de slabire
  • Visislim Line - arde grasimile, scade pofta de dulce, creste tonusul si contribuie la combaterea celulitei
  • Visislim Fitness - cea mai pura carnitina din lume, arde grasimea si creste nivelul de energie

Visislim Light

Visislim Light are in compozitie doua super ingrediente cu proprietati remarcabile in scaderea poftei de mancare, Pinnothin (celebrul extract standarsizat de pin)  si accelerare arderea grasimilor, CLA (Acid Linoleic Conjugat) 
Practic, cu Visislim Light vei reusi sa reduci pofta de mancare astfel incat sa incepi usor sa slabesti prin deficit caloric si nu vei suferi de foame. In plus, cu visilim Light arzi mai multe calorii decat in mod normal chiar si fara sa faci antrenamente istovitoare.

Cat slabesti cu Visislim Light?

Din discutiile ce s-au purtat online cu cei care au incercat Visislim Light dar si din evaluarile pe care expertii le-au facut ingredientelor active din compozitia Visislim, s-a ajuns la concluzia ca aceste pastile te ajuta sa slabesti fara niciun alt efort, intre 2 si 8 kg in 30 zile;
Daca profiti de ajutorul pe care Visislim Light ti-l ofera in controlul apetitului si, in afara de administrarea acestor pastile de slabit, iti vei corecta (cu usurinta) programul de masa si stilul de alimentatie, rezultatele vor fi mai rapide si mentinerea greutatii nu-ti va da nicio bataie de cap. 

Visislim Line 


Cu ceai verde si guarana in compozitie, Visislim Line reuseste foarte bine sa accelereze metabolismul, sa stimuleze arderea grasimilor pentru producerea energiei, sa sustina eliminarea retentiei de apa (participand astfel si la diminuarea celulitei) si sa reduca pofta de dulce.

Cat slabesti cu Visislim Line?

Arzand un minim de 500 grame de grasime pe saptamana, sustinand eliminarea retentiei de apa ce poate ajunge chiar si la 7 kg in plus adaugate la greutatea corporala si reducand pofta de dulce, cu Visislim Line slabesti intre 2 si 9 kg inca din prima luna (functie de excesul de grasime si de apa in organism dar si de completarea programului cu o alimentatie echilibrata si miscare, poti slabi mai mult sau mai putin in cadrul acestui interval de 2-9 kg)

Visislim Fitness


Visislim Fitness, asa cum sugereaza si numele acestui supliment, se adreseaza persoanelor care au multa grasime in plus care vor sa completeze programul de slabire cu exercitii fizice dar si celor care ar vrea sa faca mai multa miscare dar se simt mai tot timpul epuizati. Aceasta pentru ca Visislim Fitness contine carnipure, cea mai pura L-carnitina din lume, L-carnitine Carnipure™ din Lonza, Elvetia.
Aceasta L-carnitina din compozitia Visislim Fitness este "cel mai puternic mijloc natural pentru eliminarea totala a grasimilor; accelereaza arderea grasimilor, arderi din care se obtine mai multa energie si forta pentru organism

Cat slabesti cu Visislim Light?

In functie deactivitatea fizica zilnica (miscare, antrenamente, exercitii fizice), cu Visislim Fitness poti sa slabesti intre 4 si 12 kg inca din prima luna de administrare.

FORUM: Visislim pareri si comentarii

Te intereseaza unul sau mai multe dintre produsele de slabit din Gama Visislim (Visislim Light, Visislim Line sau Visislim Fitness)?
Ai incercat unul dintre aceste produse naturiste pentru slabit, Visislim?
Te asteptam pe forum cu comentarii si pareri despre Visislim

info Visislim - produse naturiste pentru slabit

Visislim - produse naturiste pentru slabit a fost publicat de Andreea la 05:41, in produse pentru slabit -> / / / / si a primit 0 comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu